BAAN­GARANTIE MET
VOERTUIG­TECHNIEK

Of je nu op zoek bent naar een ‘flexbaan’ of een vast contract, in de voertuigtechniek is altijd een baan te vinden die bij je past. De sector biedt uiteenlopende soorten werk. Bovendien zou je kunnen spreken van een baangarantie, want de sector is écht op zoek naar jou!

 

Hoe werk jij graag?
In de voertuigtechniek zijn veel verschillende banen. Of je nu liever werkt met je hoofd of met je handen, het liefst zelfstandig aan het werk bent in een werkplaats of juist graag met een team werkt aan de oplossing voor een probleem: alles is mogelijk.

 

Meer digitalisering
Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een trailer, het wisselen van banden en wielen, of het repareren van een schade. Daarbij werk je vaak met digitale en hightech hulpmiddelen om het werk makkelijker te maken. Dat speelt een steeds grotere rol.

Werk je liever met je hoofd, of met je handen? Zelfstandig, of met een team? Alles is mogelijk in voertuigtechniek.

Afwisselend werk
Hou je van afwisselend werk? Dan is carrosseriebouw misschien wat voor jou. Je werkt met verschillende materialen zoals metaal, aluminium en hout, en last, schroeft of lijmt deze aan elkaar. Carrosseriebouw is een verzamelnaam voor beroepen zoals lasser, metaalbewerker, elektro- en hydrauliekmonteur. Misschien bouw je uiteindelijk wel mee aan een gave oplegger voor Formule 1 auto’s!

 

Hart voor auto’s
Houd je van auto’s? En wil je klanten graag helpen met een mooie set banden en wielen onder hun auto? Of wil je leren om een auto uit te lijnen met hightech apparatuur? Dan is de banden- en wielenbranche de beste keus.

 

Uitdaging
Of houd je meer van precisie? Dan is schadeherstel misschien wel wat voor jou. Dat is nauwkeurig en secuur werk, maar ook uitdagend. Krijg jij dat ingedeukte spatbord weer super strak?

 

Voertuigtechniek heeft het
Je merkt het al: je kunt het zo gek niet bedenken of de sector voertuigtechniek heeft het. In de voertuigtechniek is altijd een baan te vinden die bij je past. Waar je ook naar op zoek bent, van tijdelijk werk tot een vaste baan, op welk niveau en in welke richting dan ook. Met baangarantie…

 

Ben je benieuwd waar jouw interesse ligt in voertuigtechniek? Doe de interessetest en ontdek wat jij gaaf vindt!

ARTIKELEN

Meer lezen? In de artikelen vind je alles wat je wilt weten over studeren en werken in voertuigtechniek.

 

Daarom kies je voor voertuig­­techniek

Voertuig­techniek: het beroep van de toekomst

Voertuig­techniek: uitdagend en veelzijdig

Baangarantie met voertuig­techniek