VOERTUIGTECHNIEK IS WINNING!

De werkplaatsdeuren staan wagenwijd voor je open tijdens de Voertuigtechniekdagen 2022/2023! 

Bezoek nu een werkplaats en ervaar zelf hoe gaaf dit werk is en welke kansen er voor jou zijn. Er is altijd een werkplaats bij jou in de buurt!

Werken in de voertuigtechniek is winnen. Je opleiding wordt betaald, en je verdient tijdens je studie al geld. En ben je klaar? Dan vind je gegarandeerd een goedbetaalde baan bij jou in de buurt! Veel jongeren starten door werken en leren te combineren, want: in de werkplaats met collega’s maak je sneller kilometers dan in een klaslokaal.


Zie van dichtbij hoe gave voertuigen worden gespoten, nieuwe banden krijgen of een trailer wordt gebouwd en vraag de specialisten de oren van het hoofd… het kan allemaal tijdens je bezoek aan een werkplaats! Kom je langs? Dan maak je ook nog eens kans op een PlayStation 5, Playseat Evolution racestoel en andere gave prijzen! Win-win toch?


Vind via de kaart op deze pagina een werkplaats bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Binnen een paar minuten geregeld!


Eerst zien in wat voor een werkplaats jij straks kunt werken? Check de video.

Vind alle echt gave werkplaatsen bij jou in de buurt

WIN EEN PLAYSTATION 5 gaming pakket!

Meedoen met de Voertuigtechniekdagen 2022/2023 is kans maken op supergave prijzen!

Wat dacht je van een PlayStation 5, racestoel, racestuur met vloerpedalen, gaming monitor én drie spannende racespellen? Een pakket t.w.v. €1.500! Of win een Kart-arrangement t.w.v. €385,- voor jou en vijf vrienden, bestaande uit drie heats karten en kipsaté met frietjes.

Kans maken is simpel: maak een afspraak bij een werkplaats, ga vóór 1 mei 2023 langs en scan de QR-code tijdens je bezoek. Er doet sowieso een werkplaats mee bij jou in de buurt! Na afloop vindt er een officiële trekking plaats door de notaris en krijgt iedereen persoonlijk bericht.
Klik hier voor de actievoorwaarden.

“Mijn opleiding wordt betaald, ik verdien tijdens mijn studie al geld én mijn werkplaats is maar vijf minuten met de scooter. Beter kan niet toch?!”

Remco, 17 jaar (Breukelen)

"Mijn opleiding wordt betaald, ik verdien tijdens mijn studie al geld én mijn werkplaats is maar vijf minuten met de scooter. Beter kan niet toch?!"
Remco, 17 jaar
Breukelen