VOERTUIG­TECHNIEK: HET
BEROEP VAN DE TOEKOMST

Tijden veranderen. Beroepen veranderen. En de manier van reizen verandert. Maar één ding is zeker: de behoefte om te reizen blijft en daarmee ook de behoefte aan voertuigen. Als er één ‘beroep van de toekomst’ is, dan is dat in voertuigtechniek.

 

Wereld vol uitdagingen
Elektrisch rijden is sterk in opkomst en er is steeds meer vraag naar individuele mobiliteit. Pakketjes moeten ondanks het drukke verkeer op tijd worden bezorgd en ondertussen moet iedereen veilig onderweg zijn. De technologische veranderingen en innovaties maken de sector afwisselend en uitdagend. Getalenteerde vakmannen en -vrouwen worden opgeleid tot de voertuigtechnici van de toekomst.

Voertuigtechniek is onmisbaar voor de toekomst. Houd jij Nederland mobiel?

Voertuigtechniek, dat is een gave!
Waar je ook precies naar op zoek bent, voertuigtechniek biedt het. Er is alleen al een grote variatie aan type voertuigen. Daarbij kun je binnen voertuigtechniek alle kanten op. Van bandenspecialist tot schadeherstel en carrosseriebouw. Misschien vervang jij wel de band van een gigantisch landbouwvoertuig, of geef je een sportauto een gave lak? Ontdek je hoe je een intelligente autoruit kalibreert, of zorg je dat de brandweer goed en veilig haar werk kan doen. Voertuigtechniek, dat is een gave!

Jij bent hard nodig!
Voertuigtechniek is onmisbaar voor de toekomst. Bovendien is er veel vraag naar mensen zoals jij om al die voertuigen mobiel te houden. Zodat iedereen kan blijven reizen en goederen worden vervoerd, op welke manier dan ook. Kom jij werken in voertuigtechniek?

Iedereen heeft de gave om in voertuigtechniek te werken. Jij ook! Doe de interessetest en ontdek wat jij gaaf vindt.

ARTIKELEN

Meer lezen? In de artikelen vind je alles wat je wilt weten over studeren en werken in voertuigtechniek.

 

Daarom kies je voor voertuig­­techniek

Voertuig­techniek: het beroep van de toekomst

Voertuig­techniek: uitdagend en veelzijdig

Baangarantie met voertuig­techniek